120313 Motorkväll på Odéon

Motorkväll med Bengtsfors MotorClub

Bengtsfors MotorClub firar sextioårsjubileum med att anordna en motorkväll i nostalgins tecken på Odeonbiografen tisdagen den 13:e mars kl. 19.00. Klubben kommer att visa bilder och filmer och kvällens hedersgäst är flerfaldige svenske mästaren Ola Strömberg.

Det är fri entré och klubben bjuder dessutom på fika. – Vi anordnade liknande motorkvällar 1994, 2004 och 2007. Alla har varit välbesökta och vi har haft ett liknande upplägg varje gång, säger klubbens ordförande Bengt-Åce Gustavsson.

Klubben har haft en märklig historia som gått som en berg och dalbana. De senaste åren har dock intresset ökat lavinartat främst genom de populära tävlingsformerna Drivers Open och uthållighet. Detta har inte gått obemärkt förbi då klubben 2011 fick kommunens kulturpris samt att man blev utsedda till årets klubb inom Västra bilsportförbundet.

– Det blir kanske inte så lätt att toppa detta 2012, men vi har börjat bra med sextimmarstävlingen på gamla Dalsland Ring som blev en stor succé och nu planerar vi för fullt för vår kommande rallytävling i maj, fortsätter Gustavsson.

Så här såg inbjudan ut…..    och så här skrev Dalslänningen efteråt.   Här kan ni se bilder från kvällen.

      

 

Kommentera