DO i oktober + trivselkväll

Nu är hösten här och det är dags för årets näst sista DO-tävling.

Det har stått den 21:a oktober i kalendern hela året, men nu visade det sig att vi inte får använda Gapungebyns grusgrop denna helg pga älgjakt.

Vi har därför flyttat tävlingen till den 28:e oktober. Vi har öppnat anmälan nu.

Ni är välkomna att anmäla er. (se inbjudan här)

Ni anmäler er som vanligt via www.timingsystem.se.
OBS, det står 29:e på anmälningssidan, men det är bara för att Varberg kör samma dag och systemet kan bara hantera en tävling per dag. Vi kör dock som vanligt den 28:e, precis som det står i inbjudan.

Men innan dess skall vi ha en trivselkväll på Odéon i Bengtsfors tisdagen den 24:e oktober kl. 18.30.

Det är gratis inträde och gratis fika när Bengt-Åce Gustavsson håller föredrag om motorsporten på Dal under de senaste 50 åren.

Bengt-Åce startade en hemsida för fem år sedan där han publicerar både nya och gamla racingresultat. Temat för denna kväll är att göra en viagra pas cher insamling för att stötta detta unika kulturprojekt. Ni får själv bestämma om ni vill skänka något, men det är absolut inget krav. Alla är välkomna att lyssna på föredraget.

Ni hittar denna hemsida här: www.svenskracing.se. Det finns en klubb på sidan för er som vill veta mera. Som medlem får man ett nyhetsbrev varje vecka + att man får tillgång till mer statistikuppgifter och sökvägar. Det kostar endast 199 kr/år att bli medlem. Vi kommer att lotta ut racingolja bland dem som blir nya medlemmar under oktober månad.

MVH
Styrelsen BMC

Kommentera