2021-03-21

Årsmötet avklarat

För andra året i rad tvingades vi hålla vårt årsmöte digitalt.

Det var i alla fall glädjande att 14 personer deltog i mötet :-).

Här kommer lite "höjdpunkter" från årsmötet:

Följande styrelse valdes:

Märtha Björn som kassör, Kenneth Ottosson som sekreterare, Ove Johansson som ledamot, Per Eriksson som suppleant, Mats Johannesson som suppleant, Emma Eliasson som suppleant, Hans Tolldin och Erik Johansson som revisorer och Håkan Johansson som revisorssuppleant. Simon Andersson valdes som valberedare, men här saknar vi egentligen en person då det helst skall vara två valberedare. Ni som är medlemmar får gärna komma med förslag.

(Bengt-Åce Gustavsson - Ordförande, Peo Johansson - Ledamot och Joakim Strömberg - Suppleant var inte uppe till val denna gång.)

Vi hade en ingående balans av 45 833.65 kr. Vi hade intäkter under året på 21 700 kr och utgifterna var på 26 627 kr. Det blev alltså ett underskott, men inte så farligt ändå med tanke på Coronan. Det är tacksamt att se att så många medlemmar är solidariska och betalar sina medlemsavgifter och stöttar föreningen i denna svåra tid.

Vi hade några förare som tävlade för klubben under året. På rallysidan var det Hugo Johansson, Emil Sonesson, Simon Andersson, Magnus Ericsson och Joakim Strömberg. På racingsidan körde Anders Berger och Torbjörn Svanberg.

Tyvärr förlorade vi några medlemmar också då Bruno Olsson, Anders Nilsson och Rolf Berg lämnade jordelivet. Dessa hedrades med en tyst minut under årsmötet.

Det ser mörkt ut när det gäller att arrangera tävlingar även i år, men vi kan glädja er med att vi har fått ett träningstillstånd så att vi kan köra träningar i Gapungebyns grusgrop. Vi återkommer med datum senare.

MVH

Styrelsen i Bengtsfors MotorClub