2022-02-16

BMC Nytt nr 1-2022 - Årsmöte

Hej alla medlemmar i Bengtsfors MotorClub. Vi blickar fram emot en ny säsong. Vi hoppas innerligen att alla bekymmer med Coronan ligger bakom oss och att vi kan börja leva mera normalt igen.

Vi kallar härmed till årsmötet som vi kommer att hålla söndagen den 20:e mars kl. 15.00 på Paletten i Bengtsfors (Centralbacken 6).

Vi skulle ju haft ett medlemsmöte tidigare i år, men det blev inställt. Vi kör därför medlemsmötet direkt efter årsmötet, när vi ändå är samlade.

Vi kommer att arrangera fyra Drivers Open-tävlingar och två rallytävlingar i år. Vi börjar med en rallysprint den 23:e april där vi kommer att ha flera sträckor. Vi avslutar säsongen med en rallysprint i grusgropen den 15:e oktober, precis som i fjol.

DO-säsongen körs följande datum: 21/5, 11/6, 27/8 & 24/9. Eftersom vi bara körde en DO-tävling förra året flyttar vi med det resultatet och slår ihop det med årets tävlingar för ett gemensamt KM som gäller för båda åren. Av dessa fem tävlingar måste man räkna bort ett resultat, så det är ingen panik ifall någon av er inte var med på tävlingen i fjol.

Det är dags att betala årets medlemsavgift. Priset är oförändrat, dvs: 200 kr för er som har licens och 100 kr för alla stödmedlemmar, eller de förare som har licens som är under 18 år.

Ni kan betala genom att sätta in pengar på Bankgiro: 5730-9973 eller Swish: 123 670 36 64.

Vår hemsida (www.bengtsforsmc.se) är vårt ”sorgebarn”… Jag lade ned hundratals timmar för drygt tio år sedan med att bygga upp hemsidan med massor med historik och gamla bilder, men för några år sedan blev sidan hackad och fylld med virus. Det var så illa att vi tvingades stänga ned hemsidan och starta en ny. Det gamla innehållet var så infekterat att det inte gick att återanvända. Jag har inte lyckats finna tid och energi att göra om allt arbete igen. Vi efterlyser därför om det finns någon klubbmedlem som skulle vilja lägga tid på att bygga upp hemsidan igen? Materialet finns sparat i min dator.

Tackar på förhand, vi ses den 20:e mars.


Bengt-Åce Gustavsson
Ordförande i Bengtsfors MotorClub

Här är Valberedningens förslag på den nya styrelsen:

Valberedning Bengtsfors MC Årsmöte 2022:

Ordförande – Avgående Bengt-Åce Gustavsson. Förslag till ny ordförande Per Eriksson.

Sekreterare – Avgående Kenneth Ottosson. Förslag till ny sekreterare Lennart Söderqvist.  

Ledamot – Avgående Peo Johansson. Förslag till omval Peo Johansson.

Suppleant – Avgående Emma Eliasson. Förslag till omval Emma Eliasson.

Suppleant – Avgående Per Eriksson. Förslag till ny suppleant Bengt-Åce Gustavsson.

Revisor – Hans Tolldin. Förslag till ny revisor Håkan Andersson.

Revisorssuppleant – Avgående Håkan Andersson. Förslag till ny revisorssuppleant Johan Sandin.

Valberedning – Avgående Simon Andersson. Förslag till omval Simon Andersson.

Om ni har fler förslag får ni gärna kontakta Simon Andersson: 0768-116084.